8 Mayıs 2011 Pazar

Şampiyonluk yarışında müthiş mücadele devam ederken, lider Fenerbahçe'nin takipçisi Trabzonspor, Bucaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek umutlarını son 2 haftaya taşıdı.

Spor Toto Süper Lig'de, Trabzonspor deplasmanda Bucaspor'u 2-1 mağlup ederek son 2 hafta kala şampiyonluk şansını devam ettirdi.

21. dakikada Trabzonspor'un Selçuk ile kullandığı köşe vuruşunda topa yılların tecrübesi Erman'dan daha önce yükselen Burak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Bucaspor'da Sait hoca son hamlesini yapıyor ve 86. dakikada güçlü oyuncu mu, tecrübeli oyuncu mu tercihini tecrübeden yana kullanarak Cenk İşler'i sahaya sürdü.

Bu değişiklikten 1 dakika sonra sağdan yapılan ortada arkada bomboş durumda olan Abdülkadir Özgen yaptığı kafa vuruşuyla İzmir'de Trabzonlulara büyük şok yaşattı.

Bu şok çok uzun sürmedi ve santrada topu alan Selçuk hemen Alanzinho'yu gördü, bu oyuncunun pasında topla buluşan Umut Bulut, Bucaspor savunmasını geçtikten sonra yaptığı vuruşla takımına tekrar hayat veriyordu.

Trabzonspor 'Umut' tazeledi
BUCASPOR: 1 - TRABZONSPOR: 2
Stat: Atatürk
Hakemler: Yunus Yıldırım, Muhittin Gürses, Volkan Narinç
Bucaspor: Ömer Kahveci, Musa Aydın, Erman Güraçar, Onur Tuncer, Kamil Ahmet, Leko, Ragıp, Ali Kuçik, Mendy, Jebrin, Abdulkadir
Trabzonspor: Tolga Zengin, Serkan Balcı, Remzi Giray Kaçar, Glowacki, Egemen Korkmaz, Colman, Selçuk İnan, Jaja, Burak Yılmaz, Pawel Brozek, Umut Bulut
Goller: Dk. 87 Abdülkadir Özgen (Bucaspor), Dk. 21 Burak ve Dk. 87 Umut Bulut (Trabzonspor)
Sarı kart: Dk. 4 Remzi Giray Kaçar ve Dk. 80 Serkan Balcı (Trabzonspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder